Un accident rutier a avut loc azi, în jurul amiezii, în localitatea Dumitra din Bistrița-Năsăud.
La cazu au intervenit un echipaj de descarceare, un achipaj de prim ajutor SMURD și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.
Conform unei informări a ISU BN, în urma accidentului a rezultat o victimă – un bebeluș de aproximativ 1 an, cu leziuni minore, traumatism cranian minor, care a fost transportat la spital de către echipajul de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

La volan se aflau două femei, una din Runcu Salevi și cealaltă din Rebrișoara.

Astăzi, 22 mai, polițiștii rutieri din Năsăud au intervenit pentru efectuarea de cercetări, ca urmare a producerii unui accident rutier, în localitatea Dumitra.
Din primele date, un autoturism condus de o femeie, de 43 de ani, din Runcu Salvei, a intrat în coliziune cu un alt autoturism care era condus de o femeie, de 31 de ani, din Rebrișoara.
Accidentul s-a soldat cu rănirea unui copil minor, pasager în autoturismul condus de femeia din Rebrișoara și care a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.
Conducătoarele auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. Cercetările continuă pentru vătămare corporală din culpă“, a informat IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA