UPDATE: „Cu părere de rău, din motive total independente de dorința noastră concertul Sarmalele Reci a fost reprogramat pentru data de 11 noiembrie. Ne vedem cu băieții atunci. Intre timp ne vedem cu voi sâmbătă la Grimus“, au transmis organziatorii. 

ȘTIREA INIȚIALĂ: Două concerte care nu trebuie ratate se anunță în acest weekend la Soho Music Hall. Vineri, 19 mai, va cânta formația „Sarmalele Reci“.

„O trupă formată din prieteni și un proiect care pornește ca o formație de avangardă și ajunge în scurt timp o certitudine a scenei rock românești, ajunge la Soho Music Hall. O abordare muzicală mereu reinventată cu ajutorul genurilor complexe precum jazz-rock (progresiv), punk, hard rock și chiar latino, a păstrat numele Sarmalele Reci mereu fresh, acest lucru spunându-și cuvântul și prin cele peste 1000 de concerte pe care le-au susținut de-a lungul timpului. Vino să sărbătorești alături de ei cei 30 de ani de la înființare!“ au transmis organizatorii.

Bilete poți achiziționa de aici!

Sâmbătă, 20 mai, la Soho Music Hall va cânta formația Grimus! BILETE AICI!

Cu mai bine de 16 ani de activitate, clujenii de la Grimus au devenit o trupă-fanion a mișcării alternative de la noi din țară si ajung la Soho Music Hall pe 20 mai. Detalii, aici.

Au lansat până acum patru albume de studio, cel mai recent – „Unmanageable Species” – în primăvara anului 2018, și au avut concerte în deschiderea unor mari artiști internaționali precum Queen, Red Hot Chili Peppers, Placebo, Kasabian, Moby. Grimus au cântat în toate colțurile țării, dar și în UK, India, Olanda, Bulgaria, Serbia, Polonia, Cehia sau Republica Moldova.

Cu compoziții când energice și optimiste, când profunde și pline de semnificații, Grimus aduc cu ei întotdeauna un spectacol sincer, elegant și plin de vitalitate. În primăvara lui 2022, trupa a lansat albumul „Abandonic“ – prefigurat de single-urile „Apatrizi”, „Albie”, „Excepție” și „Soarele răsare și singur’.

Componența:
Bogdan Mezofi (voce)
Valentin Rauca (chitară)
Cristian Csapo (chitară)
Lehel Kiss (clape)
Titus Vadan (bass)
Turi Gabor-Peter (tobe)
Discografie:
2018 – Unmanageable Species, CD
2014 – Emergence, CD
2011 – Egretta, CD
2010 – Started, EP
2008 – Panikon, CD

SPUNE-TI PAREREA