Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud, secţia Casa Argintarului, vă invită miercuri 17 mai 2023, ora 17.00 la vernisajul expoziției de fotografie cu titlul „Dincolo de zid”,aparținând artistului Sorin Țăran, originar din Bistrița.

Absolvent al Colegiului Naţional Liviu Rebreanu, secția matematică – fizică în anul 1986, își continuă studiile în domeniul tehnic la Institutul Politehnic Cluj – Napoca (Universitatea Tehnică) în anul 1993.
După 30 de ani de activitate în domeniul tehnic, pasiunea dezvoltată de-a lungul timpului pentru arta fotografică, concretizată prin realizarea a peste 10.000 de fotografii într-un stil propriu, îl motivează să facă pasul către public prin realizarea primei expoziții personale de fotografie.
„Dincolo de zid… este pe de o parte prezentarea unei laturi mai puțin cunoscute, non-tehnică, emoțională aş putea spune, iar pe de altă parte este o invitație pentru public de a-și depăși barierele cotidiene prin intermediul imaginației și creativităţii fiecăruia. Poate, de aceea, pentru a oferi libertatea simţirii și interpretării exponatelor, fotografiile nu au titlu…

SPUNE-TI PAREREA