O bătaie într-o benzinărie a băgat un adolescent în spital iar pe un tânăr de 23 de ani l-a dus în arest. Faptele s-au petrecut în data de 6/7 mai când, conform unui comunicat al IPJ BN, tânărul de 23 de ani din Feldru a bătut un adolescent din aceeași localitate. Adolescentul care are doar 16 ani a suferit răni care necesită 30-33 de zile de îngrijiri medicale.

La data de 15 mai a.c., în urma probatoriului administrat într-un dosar penal aflat în instrumentarea Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud, polițiștii din Feldru au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui tânăr, de 23 de ani, din localitate, cercetat pentru lovire sau alte violențe.

Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, la data de 6/7 mai a.c., în timp ce se afla în incinta unei stații PECO, ar fi agresat fizic un tânăr, de 16 ani, din Feldru.

În urma agresiunii, tânărul a suferit leziuni traumatice care, conform certificatului medico-legal, necesită pentru vindecare 30-33 de zile de îngrijiri medicale.

În prezent, tânărul de 23 de ani se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Bistrița-Năsăud, iar polițiștii Secției 6 Poliţie Rurală Năsăud continuă cercetările în cadrul dosarului penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA