Un nou caz de violență extremă a șocat, de data aceasta, orașul Năsăud din Bistrița-Năsăud. O femeie de 54 de ani a fost agresată de propriul fiu care, ulterior, a fost reținut de poliție sub acuzarea de tentativă de omor.

Conform unor informații publicate în exclusivitate de mesager24.ro, femeia a fost lovită cu un topor de către bărbatul de 34 de ani. Acesta a fugit de la locul faptei, fiind prins la scurt timp de poliție.

Femeia a ajuns la spital în stare extrem de gravă, cu craniul despicat în urma loviturilor.

„La Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița a fost adusă aseară, în jurul orei 22.00, o femeie de 54 de ani din Năsăud, în stare gravă, în comă, cu traumatism craniocerebral sever cu plagă craniocerebrală și extravazare de masă cerebrală, volet fronto-parietal drept multieschilos cu deplasare, pneumonie de aspirație în observație, afirmativ heteroagresiune.
Pacienta a fost operată în cursul nopții de medicul neurochirurg de gardă și a rămas internată la Secția ATI.
Momentan, este stabilizată, intubată, ventilată mecanic, sub monitorizare continuă și tratament specific”, se arată într-o informare a Spitalului Clinic de Urgență Bistrița-Năsăud.

SPUNE-TI PAREREA