Un bărbat a fost găsit mort, în această după amiază, în râul Bistrița, pe raza localității Bistrița Bârgăului. În urma unui apel la 112, efectuat în jurul orei 12.00, pompierii au început căutările. Bărbatul a fost găsit fără viață după circa trei ore.

„Echipaje de specializate de pompieri militari din cadrul Gărzii de Intervenție Prundu – Bârgăului, alaturi de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ au desfășurat acțiuni de căutare, în echipe mixte, în urma unei solicitări făcute pe numărul unicul de urgență 112, în jurul orei 12.00, cu privire la dispariția unui bărbat pe cursul râului Bistrita, pe raza localității Bistrita Bârgăului.

După aproximativ trei ore, bărbatul în vârsta de aproximativ 45 de ani a fost găsit, fără semne vitale, la cca. 3 km în aval de locul unde a fost indicată dispariția“, a transmis ISU BN.

„Astăzi, 14 mai, polițiștii au fost sesizați prin 112, cu privire la dispariția unui bărbat de 45 de ani, din Bistrița Bârgaului. Acesta ar fi plecat voluntar de la domiciliu, în cursul zilei de ieri, și nu a mai revenit.

În urma activităților efectuate, acesta a fost găsit de către echipele de căutare, în albia râului Bistrița. Din nefericire, acesta era decedat.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale sunt la fața locului și efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul. Totodată, în cauză va fi dispusă necropsia, pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă“, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA