Organizația Femeilor Social Democrate (OFSD) Bistrița are începând de astăzi o nouă conducere. În urma conferinței municipale de alegeri, în fruntea organizației OFSD Bistrița a fost desemnată doamna Ștefania Stere. De asemenea, a fost constituit și Biroul Executiv de conducere al OFSD Bistrița:

• Prim-vicepreședinte: Săsărman Augusta
• Secretar executiv: Mănăstire Carmen
• Vicepreședinți: Pavel Raluca, Țurca Nicoleta-Iulia, Simionescu Simona, Zbîncă Loredana, Baci Alina, Nogy Viorica Carmen și Morariu Andreea
• Membrii: Oroian Andreea Lia, Rus Viorelia Ioana, Tarniță Lavinia Andreea, Năsălean Loredana, Măjer Mihaela, Flueraș Cristina Georgia, Moldovan Delia Simona, Fanar-Schatz Maria Diana și Șomfelean Ana Maria Mihaela

La conferința de alegeri au fost prezenți Emil Radu Moldovan – președinte PSD Bistrița-Năsăud, Nicolae Moldovan – prim-vicepreședinte PSD Bistrița-Năsăud, Bogdan Ivan – prim-vicepreședinte PSD Bistrița-Năsăud, Daniel Suciu – Președinte Executiv PSD Bistrița, Camelia Tabără – președinte OFSD Bistrița-Năsăud, Romeo Florian – Secretar Executiv PSD Bistrița-Năsăud, Monica Săsărman – vicepreședinte PSD Bistrița-Năsăud și Andrei Kozuk – președinte PSD Bistrița.

Programul de activitate al OFSD Bistrița pentru perioada 2023 – 2027 vizează implementarea tuturor proiectelor și acțiunilor de la nivel național cu respectarea specificului local. În această perioadă OFSD Bistrița va urmări cu prioritate următoarele obiective:
(1) Elaborarea ofertelor politice ale PSD pe baza principiului egalităţii de şanse adresate femeilor, în domeniul politic, economic, social şi cultural;
(2) Elaborarea de politici privind protecţia copiilor, a femeilor şi a familiei în societate şi îmbunătăţirea statutului acestora;
(3) Organizarea de acţiuni de pregătire în vederea promovării femeilor în structurile de decizie ale partidului şi pentru asumarea unor responsabilităţi şi demnităţi publice.
De asemenea, acțiunile cuprinse în programul de activitate al OFSD Bistrița pentru perioada 2023 – 2027 urmăresc implicarea femeilor social democrate în campanii umanitare și acțiuni de voluntariat.

„Cel mai bun conducător al României moderne a fost o femeie: Regina Maria. A luptat pentru construirea unui vis de țară. Mamă, soție, iubitoare de frumosul românesc, reprezintă modelul pentru prezența doamnelor în politica românească. Iar pentru a avea o Românie a româilor este obligatoriu ca femeile să fie reprezentate în absolut toate instituțiile de conducere.
Iată de ce la Bistrița-Năsăud doamnele joacă un rol important în viața Partidului Social-Democrat. Am învățat din istorie și am înțeles că numai împreună putem continua constrcția visului de țară, pentru care a slujit Regina Maria.
Le felicit și le mulțumesc pentru că împreună formăm echipa #PSD. De asemenea, o felicit pe doamna avocat Ștefania Stere, aleasă de femeile social-democrate în fruntea #OFSD Bistrița, și îl felicit pe bunul meu prieten, Daniel Suciu, pentru modul performant în care coordonează organizația municipală!“, a transmis deputatul Bogdan Ivan.

SPUNE-TI PAREREA