Un bărbat de 47 de ani din Bistrița a căzut de la înălțime și a avut nevoie de intervenția echipajului de prim ajutor. Acesta a căzut de o înălțime de aproximativ 2 metri, fiind transportat la spital. Accidentul a avut loc la Biserica Evanghelică, acolo unde se efectuează ultimele lucrări pentru ca monumentul să fie gata de resfințire la finalul săptămânii.

„Echipajul de terapie intensivă mobilă a preluat din municipiul Bistrița, zona Piața Centrala, un bărbat în vârstă de aproximativ 48 de ani, afirmativ căzut de la înălțime (aproximativ 2 m), conștient și cooperant, prezenta traumatisme cranian și toracic. Acesta este stabilizat și urmează sa fie evacuat la UPU SMURD Bistrița pentru investigații și îngrijiri medicale“, a transmis ISU BN.

Bărbatul era angajat al unei societăți comerciale și se afla pe o schelă, la înălțime.

„Astăzi, 10 mai, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au intervenit la un eveniment sesizat prin 112 și produs pe raza municipiului.

Din primele date, un bărbat de 47 de ani, din Lechința, care se afla pe o schelă, a căzut de la înălțime, accidentându-se. Bărbatul, angajat al unei societăți comerciale, a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă. Totodată, a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă, în vederea efectuării unor verificări de specialitate“, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA