Un tânăr de 22 de ani din Nepos a suferit un accident în timp ce se afla cu tractorul pe un teren agricol din localitate. Un echipaj de pompieri și un echipaj de prim ajutor SMURD au intervenit în zona numită Valea Carelor, în urma unei solicitări care a anunțat ca un tractor s-a răsturnat, iar conducătorul a rămas surprins sub vehicul, la nivel membrelor inferioare.

Conform ISU BN, victima a fost extrasa de sub tractor de către aparținători și s-a îndreptat cu un mijloc auto 4 x 4 spre echipajul medical.
Pe fir au intrat și polițiștii care cercetează împrejurările producerii accidentului.

Astăzi, 8 mai, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au intervenit la un eveniment produs în localitatea Nepos, sesizat prin 112.
La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, pe un teren agricol în pantă, un tânăr de 22 de ani, din localitate a pierdut controlul tractorului pe care-l conducea și s-a răsturnat. În urma accidentului, tânărul a fost rănit și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cercetările în cauză sunt efectuate pentru vătămare corporală din culpă, de către polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud“, a transmis IPJ BN.

Foto cu caracter ilustrativ

SPUNE-TI PAREREA