Un incident îngrijorător a avut loc în weekend într-o zonă din Bistrița intens frecventată de copii și tineri. Patru tineri care aveau la ei o macetă și un pistol de tip airsoft, au început să abordeze alți tineri care ieșiseră cu prietenii și stăteau de vorbă în parcul din spatele Bisericii „Sfânta Ana“ de la Big.

Conform unui comunicat al IPJ BN, scopul atacului a fost jaful, dar din informații și imagini publicate în exclusivitate de TimpOnline, reiese că tinerii scandalagii, extrem de violenți, au vrut mai degrabă să facă rost de droguri, dar și să facă o demonstrație de violență și umilință asupra celorlalți tineri.

Victimele, supuse unor agresiuni și umilințe greu de privit, după cum a relatat sursa citată, au fost bătute și rănite cu armele, dar nu li s-au furat telefoanele mobile sau alte bunuri.

O informare a fost transmisă azi presei de către purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeețan de Urgență Bistrița-Năsăud, Camelia Strungari, privind starea victimelor în momentul în care au ajuns la spital. Din fericire, acestea au putut fi externate, dar cu siguranță, sunt încă traumatizate psihic de cele întâmplate.

„La Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița au fost aduși sâmbătă, 6 mai, în jurul orei 1.00, doi tineri care au suferit vătămări corporale.
Este vorba despre un tânăr de 20 de ani din Bistrița, diagnosticat cu traumatism craniocerebral minor de grad 0 cu risc, hematom epicranian frontal drept și intraorbital stâng, fractură de piramidă nazală, plagă la buza superioară și diferite echimoze, care, după investigații și tratament de specialitate în Urgență, a fost externat cu recomandări medicale.
Cel de-al doilea este un minor de 17 ani din Bistrița, care a fost diagnosticat cu traumatism craniocerebral minor de grad 0, plagă frontală prin împușcare cu pistol cu aer comprimat, corp străin epicranian radioopac nemetalic, care i-a fost extras din țesutul subcutanat în cadrul unei intervenții neurochirurgicale.
Și cel de-al doilea pacient a beneficiat de tratament specific, ulterior fiind externat cu recomandări la domiciliu și indicația de a se prezenta la control medical pentru scoaterea firelor de sutură“, se arată în infromarea SJUB.

Reamintim că trei dintre agresori au fost reținuți și duși în arest pentru 30 de zile. Cei patru agresori au între 16 și 20 de ani și sunt din Bistrița, Viișoara și Dorolea.

1 COMENTARIU

  1. Cel mai bun ziar..
    Ce trist ca lumea ajunge sa se înjunghie..
    Saracirea populației va face ravagii..
    Țară fără stăpân..

SPUNE-TI PAREREA