Un accident a avut loc astăzi în localitatea Teaca din Bistrița-Năsăud, la ieșirea spre Reghin. Un autocamion care transporta ovine s-a răsturnat.

„SVSU Teaca cu o autospeciala de interventie două echipaje de pompieri militari din cadrul ISU Bistrița Năsăud intervin la iesirea din localitatea Teaca spre orașul Reghin, pe DN 15A, unde un autocamion care transporta ovine s-a răsturnat“, a transmis ISU BN

Conducătorul auto nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar, din păcate, câteva zeci de oi au murit.

Pompierii au acționat pentru asigurarea accesului și extragerea ovinelor din toate compartimentele autocamionului.

Din păcate, 60 din cele 400 de ovine au fost scoase decedate din autocamionul răsturnat, a informat ISU BN.

„Astăzi, 8 mai, polițiștii Serviciului Rutier și cei ai Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au intervenit la un accident rutier, produs la ieșirea din localitatea Teaca. Din primele date, un bărbat de 36 de ani, din județul Tulcea, în timp ce conducea un autocamion pe direcția Bistrița-Reghin, cu care transporta ovine, într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Accidentul s-a soldat cu decesul a 60 de ovine. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.La această oră, pe DN15A, traficul în zona accidentului este blocat întrucât se intervine pentru repunerea pe carosabil a camionului, iar polițiștii sunt la fața locului pentru dirijarea circulației“, a informat IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA