Vremea ne va surprinde, la sfârșit de săptămână, cu temperaturi plăcute și soare, dar și cu ploi și o scădere a valorilor din termometre.

Conform prognozei MeteoBN, vremea din week-end împarte în două condițiile atmosferice de la noi.

Dacă sâmbătă mizăm pe un cer variabil, temperaturi în creştere, deci timp frumos, duminică asteptăm o degradare a aspectului, vom avea ploi, care pot lua si aspect de aversā iar regimul termic se va pondera.
In aceste condiții, valorile de sâmbătā, se vor încadra intre 18 si 22°C, in condiții de cer variabil si vant slab dar vor coborî in ecartul 12°C, in zonele submontane, până spre 16°C la podiş, duminică când, repet, va ploua in cea mai mare parte a județului iar vântul se va intensifica.
La Bistrița urmăm acelaşi trend : frumos sâmbătă, cu 22°C in termometre dar capricios duminică, cu ploi în averse si nu mai mult de 15/16°C, maxima zilei“, a transmis sursa citată.

Temperaturi : sâmbătă / duminicā
BISTRITA : 22°C ⛅️ / 15°C 🌦
BECLEAN : 22°C ⛅️ / 16°C 🌦
NĂSĂUD : 21°C ⛅️ / 15°C 🌦
SÂNGEORZ-BĂI : 20°C ⛅️ / 14°C ⛈️
LUNCA ILVEI : 18°C ⛅️ / 12°C ⛈️
PASUL TIHUȚA : 12°C ⛅️ / 10°C ⛈️
COLIBIȚA : 18°C ⛅️ / 12°C ⛈️
ROMULI : 18°C ⛅️ / 12°C ⛈️
PRUNDU-BÂRGĀULUI : 20°C ⛅️ / 14°C 🌦
SILIVAŞU DE CÂMPIE : 22°C ⛅️ / 15 🌦
BUDEŞTI : 22°C ⛅️ / 15°C 🌦

Tot MeteoBN informează că, la munte, vremea va fi frumoasă si caldă, sâmbătă cu un cer variabil si vânt slab. Duminică, insă asteptăm averse iar pe creste, la peste 1800 m. alt, sunt asteptate precipitații mixte şi vânt intens. Temperaturile vor fi în scădere iar duminică vor deveni mai scăzute decât in mod normal la această dată.

SPUNE-TI PAREREA