Publika „aniversar tour“ trece și pe la Bistrița, sâmbătă, 12 mai, în locația Lucky Mill de pe strada Bistricioarei.
Cu ocazia aniversării a 15 ani cu Publika,
piese ca “Unde ești”, “Șapte”, “Tot ce vreau”, “Căzut din nori” și cover-uri celebre de la Depeche Mode, U2, INXS, Coldplay vor umple clubul Lucky Mill de magie, sunet și voie bună!
Se anunța o seară cu stil alături de formația Publika!

Componență :
Ionuț Ruscior – voce
Costin Dănăilă – chitara, voce
Alexandru Guta – tobe

Cu o carieră de 15 ani, formația PUBLIKA a câștigat recunoașterea pe scena muzicală din România. Au lansat până în prezent două albume și piese single și continua să scoată in fiecare an ceva nou! Formația are peste 2000 de spectacole live și apariții tv și a colaborat cu mai multe case de discuri precum Cat Music (Sony Music), Media Pro Music (Universal Music Group) și Roton Music (Warner Music). În 2010, single-ul lor “Yesterday” a fost nominalizat pentru “cel mai bun act pop-rock”, iar în 2011, single-ul lor “Cazut din nori” a fost nominalizat și de MTV România pentru “Cel mai bun videoclip rock”. PUBLIKA a primit o altă nominalizare la Romanian Music Awards pentru “Cea mai bună trupă rock” (2017). Au concertat în unele dintre cele mai mari festivaluri din România, inclusiv, Jack Daniel’s Experience/ Studio No7 Festival. Începând cu anul 2012 și până în prezent, turneele lor naționale au fost sponsorizate de mărci cunoscute ca Guinness, Tuborg & Carlsberg, PUBLIKA fiind recunoscută drept cea mai bună trupă pop-rock cu cel mai bun sunet live.

Influențati de formații precum Keane, Muse, Depeche Mode și de trupele clasice din toate timpurile precum Pink Floyd și Simple Minds, PUBLIKA este gata să cucerească lumea oriunde se află pe scenă în țară!

SPUNE-TI PAREREA