O femeie de 66 de ani din Bistrița s-a trezit în toiul nopții cu o stare de rău. Fiind singură acasă, a sunat la 112. După câteva zile, ea a trimis o scrisoare celor de la ISU Bistrița-Năsăud, relatând cum s-au comportat cu ea paramedicii SMURD.

Mă numesc Maria M. și am vârsta de 66 ani.”
În noaptea de 26-27.04.2023, în jurul orei 02.30, m-am trezit având o stare de rău general și fiind singură acasă, am apelat numărul de urgență 112. Cei care mi-au preluat apelul au fost foarte amabili, rugându-mă să rămân in apel până sosește echipajul, ținând cont că eram singură acasă.
La scurt timp, au sosit paramedicii care m-au consultat și, deși sugestia lor a fost să merg la spital, mi-au înțeles argumentele și mi-au făcut recomandări privind ameliorarea stării mele de sănătate în condițiile de acasă, urmând ca a doua zi să consult medicul și să-mi fac analizele recomandate.
La ameliorarea stării mele de sănătate din acea noapte a contribuit si modul lor de relaționare, blând, înțelegător și cu argumentele profesionale și umane cu care m-au întreținut”, este scrisoarea femeii.


Felicitări Marius, Florin și Nicu, a transmis ISU BN celor trei angajați.

SPUNE-TI PAREREA