Asociația POV21, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud,  Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud și Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud își propune să aducă în fața tinerilor din județ oferta de joburi de vară și oportunități de carieră ale companiilor bistrițene și regionale. Evenimentul se va desfășura la Muzeul Bistrița pe două zile, 30 și 31 mai, între orele 14-18. 

Public țintă 

Ne adresăm cu precădere elevilor de liceu și studenților, dar și tuturor celor ce își caută un job sezonier. Parteneriatul cu Inspectoratul Școlar Județean va implica informarea și prezența elevilor din toate liceele și școlile profesionale din județ.   

Scopul nostru 

Susținem educația continuă prin colaborarea dintre instituții, companii locale și ONG-uri. Deschidem orizonturile tinerilor și-i invităm să cunoască numeroasele oportunități de angajare peste vară sau de viitoare cariere.   

De ce să-ți implici compania în acest proiect?  

În cadrul evenimentului „Târgul de joburi de vară”, companiile bistrițene sunt invitate să-și prezinte oferta locurilor de muncă fie de sezon estival, fie pe perioadă nedeterminată. Termenul limită de înscriere este 15 mai, în limita celor 40 de standuri disponibile.   

Pe întreaga desfășurare a evenimentului, participanții vor avea parte de momente artistice, muzicale și de divertisment. Intrarea va fi liberă. 

Pentru alte detalii legate de eveniment și înscriere ne puteți contacta la: 

Email: contact@pov21.rogavrila.urs@pov21.ro 

Telefon: 0753 488 140 (Gavrilă Urs) 

Web: www.pov21.ro 

Facebook: POV21

SPUNE-TI PAREREA