Un spectacol revoltător a fost urmărit ieri de pasagerii unui autobuz pentru transport local din Bistrița. Un bătrân este lovit cu brutalitate de un bărbat care stă așezat în fața sa. După mai multe schimburi de replici, bărbatul îl lovește pe bătrânelul care îl roagă să nu mai dea. Scena a fost filmată de un pasager care a postat clipul pe un grup de socializare din Bistrița. Conform bistriteanul.ro care a prezentat pe larg cazul, niciun martor nu a intervenit și nu a sunat la 112.

Șoferul cursei Transmixt în care s-a întâmplat incidentul a declarat pentru sursa citată că bătrânul agresat a coborât în stația Kaufland Independenței, fără a apela la 112, iar călătorul agresor a fost coborât din autobuz.

Astăzi, poliția a transmis, într-un comunicat de presă, că bărbatul care l-a agresat pe bătrân a fost reținut.

La data de 2 mai a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale au luat măsura reținerii unui bărbat de 46 de ani, din Viișoara, acesta fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ca urmare a unor imagini apărute pe rețelele de socializare, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița – Biroul de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu și au dispus verificări.

Din primele cercetări, a reieșit faptul că, un bărbat, de 77 de ani, în timp ce se deplasa în calitate de pasager cu un mijloc de transport în comun, pe raza municipiului Bistrița, ar fi fost agresat fizic, de către un alt pasager, un bărbat, de 46 de ani, din Viișoara.

La scurt timp, în urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice a fost identificat, depistat și reținut pentru 24 de ore de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale, fiind ulterior introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. Acesta urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive“, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA