Un copil de 11 luni din Bistrița a fost transportat astăzi la la Spitalul de Arși pentru Copii, după ce a suferit arsuri grave în urma unui accident casnic.

Un băiețel in vârstă de 11 luni a suferit arsuri pe aproximativ 20 % din suprafata corporală în urma unui accident casnic, municipiul Bistrița.

Echipajul de prim ajutor SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița a preluat copilul conștient și împreună cu un aparținător a fost transportat la UPU SMURD Bistrița.

După stabilizare, s-a luat decizia transferului copilului la o clinica de specialitate din municipiul București. Transferul a început în urma cu câteva minute și este realizat de către echipajul de terapie intensiva mobila SMURD, până în județul Brașov, de unde va fi preluat de un echipaj similar și transportat la Spitalul de Arși pentru Copii din capitală“, a transmis ISU BN.

Poliția a început o anchetă în acest caz. Din primele informații transmise presei, reiese că bebelușul și-a tras pe el o cană electrică în care se afla un lichid fierbinte.

„Astăzi, 30 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bistrița s-au sesizat din oficiu și au efectuat verificări cu privire la un caz de vătămare corporală din culpă, care a avut loc în municipiul Bistrița.

Din primele date, un copil de 11 luni care se afla în premergător, ar fi tras spre el o cană electrică în care se afla lichid fierbite, suferind arsuri. Copilul a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale“, se arată într-o informare a poliției.

SPUNE-TI PAREREA