O femeie de 58 de ani, unui centru pentru îngrijirea persoanelor vârstnice din Beclean, a fost dată dispărută. Femeia a plecat de la centru și nu a mai revenit. Ea nu are aparținători.

„Aseară, 27 aprilie, polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale Beclean au fost sesizați de către reprezentanții unui centru pentru îngrijirea persoanelor vârstnice din Beclean, cu privire la faptul că VELE MARIANA , în vârstă de 58 de ani, din Seini, județul Maramureș, ar fi plecat voluntar din centru, în jurul orei 18.00 și nu a mai revenit. Femeia era beneficiara centrului și nu are aparținători.

Semnalmente: înălțime de aproximativ 170-175 cm, greutate de 45-50 de kilograme, ten deschis, ochi căprui, păr tuns scurt, castaniu, vopsit, fără semne particulare.
La data plecării era îmbrăcată cu o bluză și o vestă de culoare maro, pantaloni de culoare neagră, pantofi sport de culoare galben-verzui și pe cap purta o bască de culoare gri.

Persoanele care pot să ofere informaţii care să ajute la găsirea acesteia, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie!“, se arată într-un comunicat al poliției.

SPUNE-TI PAREREA