Vremea va fi schimbătoare azi și se răcorește bine pentru această perioadă a anului. Minimele vor scădea abrupt, iar la munte vor fi lapovițe și ninsori la peste 1500 de metri.

„Vremea va fi în general schimbătoare, în județ astfel, mizăm pe un cer temporar noros. In prima parte a zilei vom avea înnorari persistente si ploi pe arii relativ extinse. 
Tot în prima parte a zilei, in zonele de munte vor fi lapovițe şi ninsori iar la peste 1500 m. alt se va depune strat nou de zăpadă. 
In a doua parte a zilei, însā, cerul se va degaja peste tot iar precipitațiile vor înceta. Valorile termice vor deveni mai scazute decât normalul perioadei iar vântul va sufla moderat. În noaptea de miercuri spre joi, pe fondul degajării cerului, minimele vor deveni negative sau vor fi în jurul pragului de îngheț, în bună parte din județ, astfel, riscul producerii brumei va fi ridicat !
Maximele vor atinge, în aceste condiții, valori în general intre 9°C in zonele submontane si 14°C, la podiş iar minimele de mâine dimineață vor scădea abrupt până la valori cuprinse între 2°C in depresiuni şi 6°C in zonele colinare din sud-vestul teritoriului.
La Bistrița, vremea va fi inchisă in prima parte a zilei, cand, temporar, va mai ploua. Cerul se va degaja in a doua parte a zilei, însă, şi aici iar precipitațiile vor înceta. Vântul va sufla slab iar maxima zilei va atinge 13°C. Minima zilei de mâine va scădea spre 5/6°C“, a transmis MeteoBN.

Conform sursei citate, joi și vineri există pericolul unor temperaturi negative.

SPUNE-TI PAREREA