Siguranța și securitatea sunt prioritare atunci când vine vorba de bijuterii, iar un aspect important în acest sens este sistemul de închidere al cerceilor din aur. Există o varietate de modele și stiluri de cercei din aur (https://www.teilor.ro/cercei-aur), iar fiecare dintre acestea poate fi însoțit de un sistem de închidere diferit. Este esențial să alegi un sistem de închidere care să se potrivească cu stilul și dimensiunea cerceilor, precum și cu activitățile și preferințele tale personale. Cu atât de multe opțiuni disponibile, există întotdeauna un sistem de închidere adecvat pentru fiecare tip de cercei din aur.

Sistemul cu șurub simplu – un mod sigur și stabil de a fixa cerceii din aur

Acest sistem de închidere presupune înșurubarea cerceilor în ureche. Această metodă de închidere este simplă, eficientă și sigură, astfel încât cerceii rămân fixați în ureche și nu se mișcă deloc. 

Prin înșurubarea cerceilor în ureche, acest sistem de închidere poate preveni pierderea cerceilor și poate preveni și riscul de a fi prins sau agățat accidental. De asemenea, sistemul cu șurub simplu poate fi ajustat pentru a oferi o fixare mai strânsă sau mai lejeră, în funcție de preferințele individuale.

Un alt avantaj al acestui sistem de închidere este că permite cerceilor să rămână la locul lor, fără a se mișca sau a se roti. Aceasta este o caracteristică utilă pentru persoanele care se mișcă mult sau care trebuie să efectueze activități care implică mișcări rapide, cum ar fi sportivii sau persoanele care lucrează în anumite domenii profesionale.

De asemenea, sistemul cu șurub simplu este ușor de folosit și poate fi instalat rapid și ușor, fără a necesita mult timp sau instrumente speciale. Cu toate acestea, unele persoane pot găsi acest sistem de închidere mai incomod decât alte opțiuni, deoarece necesită o anumită îndemânare și poate fi nevoie de mai mult timp pentru a înșuruba cerceii în ureche.

Închiderea la spate cu arc – confort și ușurință în utilizare

Închiderea la spate cu arc este considerată una dintre cele mai confortabile și ușor de purtat sisteme de închidere pentru cercei din aur. Arcul mic din spatele urechii este conceput să se potrivească perfect cu forma urechii, astfel încât cerceii să rămână stabili și să nu se miște deloc. 

Acest sistem de închidere este perfect pentru persoanele care preferă cerceii subțiri și delicati și care doresc să obțină un aspect minimalist și rafinat. De asemenea, este ideal pentru persoanele care poartă cercei pentru o perioadă îndelungată de timp, deoarece arcul mic din spatele urechii nu produce presiune și nu irită pielea.

Omega clip – o alegere populară pentru cerceii din aur de dimensiuni mai mari

Cerceii cu clipsuri Omega sunt o alegere populară pentru bijuteriile din aur de dimensiuni mai mari, deoarece oferă o fixare puternică și sigură. Această închidere, cunoscută și sub numele de închizătoare cu clip franceze, poate fi purtată atât de persoanele cu urechile perforate, cât și de cele cu urechile neperforate. În loc de un șurub sau un arc, cerceii cu clipsuri Omega au o clemă care se fixează ferm pe lobul urechii, făcând imposibilă căderea cercelului din ureche. Această închidere este o alegere populară pentru bijuteriile mai grele, care pot fi incomode sau nesigure cu alte tipuri de închideri.

Inchiderea englezeasca: o alegere populară pentru cerceii clasici

Încuietoarea de cercei englezească este cunoscută pentru mecanismul său simplu de fixare, care presupune fixarea părții mobile într-un spațiu special creat pentru aceasta. Acest sistem este foarte discret și aproape că nu se observă deloc, deoarece încuietoarea stă ascunsă în spatele lobului urechii. În plus, este potrivită pentru orice dimensiune de cercel și poate fi ajustată în funcție de preferințele și confortul purtătorului.

Surubul cu protecție: pentru a evita pierderea cerceilor scumpi

Surubul cu protecție este o încuietoare sigură și confortabilă pentru copii. Această încuietoare este concepută pentru a preveni accidentele nedorite cauzate de tijele de cercei. În timp ce partea frontală a cerceilor este așezată pe lobul urechii, în partea din spate se fixează un capac dotat cu un sistem de protecție special. Aceasta împiedică tija să treacă prin căpăcel și să ajungă în contact cu pielea delicată a copilului. Astfel, această încuietoare de cercei din aur oferă o protecție suplimentară pentru copii și le permite părinților să se bucure de bijuteriile lor într-un mod sigur și responsabil.

 

SPUNE-TI PAREREA