Trei echipe de robotică din Bistrița au lăsat tehnologia deoparte, pentru câteva ore, și au pus mâna la ecologizarea pârâului Caila din localitatea cu același nume.

Atitudine, implicare și altruism sunt atributele ce îi definesc pe acești tineri frumoși care iubesc natura!

Haideți să le urmăm exemplu, să respectăm și să îngrijim mediul în care trăim.
Sunt atâtea locuri frumoase în jurul nostru, să nu ne mai batem joc de ele!

Astăzi am desfășurat o acțiune de ecologizare pe pârâul Caila în aval de localitatea cu același nume.
Alături de echipa ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, i-am avut ca și voluntari pe membrii celor 3 echipe de robotică din Bistrița : Atomic Bots de la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu”, InfotronX de la Colegiul Tehnic ”Infoel” și Bolts & Gears de la Colegiul Național ”Liviu Rebreanu”.

Le-am vorbit elevilor despre importanța protejării naturii și mediului în care trăim, despre cât de important este să colectăm selectiv, iar împreună cu acești tineri minunați am reușit să strângem de pe malurile pârâului peste 100 de saci de deșeuri abandonate.
Aceste acțiuni sunt bune și educative pentru că tinerii conștientizează realitatea în care ne aflăm din acest punct de vedere.

Suntem mulțumiți și bucuroși de rezultatul muncii noastre, am curățat aproape 1 km de pârâu și locul arată mult mai bine acum.

Le mulțumim tinerilor pentru efortul depus și totodată admirăm dorința lor de a se implica și în activitățile ecologice pe lângă pasiunile lor ce țin de robotică.

Ne dorim ca exemplul lor să fie urmat de cât mai mulți tineri, iar ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud va fi mereu un partener de nădejde pentru toți cetățenii care doresc să se implice în provocarea noastră: Haideți să facem Bistrița-Năsăud un județ mai curat!”, a transmis directorul ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, Cristian Niculae.

SPUNE-TI PAREREA