Ziua Veteranului de Razboi

O ceremonie publică va avea loc vineri, 28 aprilie, la Monumentul Eroilor din Piața Petru Rareș, cu prilejul Zilei Veteranilor de Război. Ziua veteranilor de Război este celebrată în data de 29 aprilie, în fiecare an, începând din 2007.

În fiecare an, la data de 29 aprilie, în semn de recunoștință pentru faptele de vitejie de care au dat dovadă în apărarea independenței, suveranității și integrității teritoriale a României, sărbătorim Ziua Veteranilor de Război.
Cu acest prilej, marți, 25 aprilie, începând cu ora 12.00 militarii bistrițeni alături de elevii municipiului Bistrița, vor desfășura activități de întreținere, îngrijire morminte și plantare de flori, în Cimitirul Eroilor Bistrița.
De asemenea, vineri, 28 aprilie, începând cu ora 10.00, la Monumentul Eroilor din Piața Petru Rareș, Brigada 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan”, în colaborare cu Instituția Prefectului Județului Bistrița-Năsăud, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și Primăria municipiului Bistrița organizează ceremonia publică prilejuită de sărbătorirea Zilei Veteranilor de Război“, este mesajul transmis de către reprezentanții Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan” din Bistrița.

SPUNE-TI PAREREA