O mașină a luat foc pe o stradă din Bistrița, în această dimineață. Incendiul a avut loc pe strada Crinilor, în apropierea Bisericii de la Apollo. Focul a fost observat de către trecători și locatari din zonă. Din păcate, flăcările puternice au afectat și alte autoturisme parcate în apropierea autovehicului care a ars ca o torță. Pompierii au intervenit pentru a stinge focul, iar strada a fost blcoată pe timpul intervenției.

„Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița intervin la un incendiu izbucnit la un autoturism în municipiul Bistrița, str Crinilor“, a transmis ISU BN.

UPDATE: Pompierii militari bistrițeni au găsit incendiul care se manifesta generalizat la un autovehicul și era extins la doua autovehicule parcate în apropiere. Nu au fost înregistrate victime, incendiul a fost lichidat in limitele găsite. Cel mai probabil, a fost provocat de un scurtcircuit la instalația electrica a autovehiculului ars în proporție de cca. 90%. Celelalte două mașini au fost afectate în proporție de aproximativ 30%, respectiv 15%.

SPUNE-TI PAREREA