Un tânăr de 21 de ani a scăpat teafăr după ce a fost cât e ce să fie lovit de tren. Mașina acestuia a fost acroșată în partea din spate și, din fericire, el nu a pățit nimic. Accidentul feroviar a avut loc în comuna Feldru din Bistrița-Năsăud.

„Echipajele de interventie au găsit la locul solicitării un bărbat în vârstă de aproximativ 21 de ani, fără mărci traumatice. Autoturismul a fost acroșat de tren in partea din spate.

Nici persoanele din tren nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, nefiind afectate de impact“, a transmis ISU BN.

În această seară, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au intervenit la un accident produs la o trecere la nivel cu cale ferată, în Feldru. 

Din primele informații, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din Năsăud, a fost acroșat de un tren de călători ce se deplasa pe ruta Dej-Ilva Mică.

În urma impactului, din fericire nu au fost înregistrate victime. Atât șoferul autoturismului cât și mecanicul de locomotivă au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au luat măsura sancționării contravenționale a șoferului, conform OUG 195/2002 R.A.“, se arată într-o informare a Poliției.

SPUNE-TI PAREREA