Angajata MAPN de la unitatea militară din prundu Bârgăului, Bistrița-Năsăud, implicată recent într-un grav accident la Vatra Dornei, își va petrece Paștele după gratii. Reamintim că femeia, în vârstă de 31 de ani, a lovit un biciclist cu mașina, pe o stradă din Vatra Dornei, după care a părăsit locul accidentului. Ea a fost găsită la câteva sute de metri de locul accidentului, dormind cu capul pe volan.

Polițiștii dorneni au testat-o cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat o concentrație de 1,77 la mie alcool pur în aerul expirat.

Potrivit Parchetului Militar Iaşi, femeia va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor.

După impact, victima, care este un bărbat în vârstă de 65 de ani, a ajuns la spital cu răni la cap şi mai multe coaste rupte.

Şoferiţa este militar profesionist, angajată în cadrul unităţii militare din Prundu Bârgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud. În cauză a fost deschis dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul, în stare de ebrietate”, „vătămare corporală” şi „părăsirea locului accidentului”, cercetările urmând a fi preluate de către procurorii din cadrul Parchetului Militar. Angajata Armatei ar putea primi până la 7 ani de închisoare.

SPUNE-TI PAREREA