Operatorul de salubritate, Supercom, dedică în această primăvară, luna aprilie, campaniilor gratuite de colectare a deseurilor voluminoase și biodegradabile, dar și activității de spălat în municipiul Bistrița.

În plină campanie de colectare a deseurilor biodegradabile din întreg județul Bistrita-Năsăud, compania Supercom anunță, totodată, prelungirea perioadei campaniei de colectare a deseurilor voluminoase, ca urmare a cantităților foarte mari rezultate. Astfel, cetățenii sunt asigurați că toate deseurile vor fi ridicate.

Curățenia de primăvară, în municipiul Bistrița este susținută, de asemenea, prin activități de spălare a carosabilului, trotuarelor și platformelor de către angajații Supercom, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. Facem eforturi ca populația să se bucure de serviciile noastre zilnic, mai ales acum, în pragul Sărbătorilor Pascale.

Reamintim faptul că, după încheierea campaniilor gratuite, deseurile voluminoase și deșeurile biodegradabile pot fi colectate de catre operator la cerere, de la detinatori, contra cost. Pentru locuitorii judetului exista posibilitatea să depună deseurile voluntar la unul dintre cele 5 Centre de Colectare (Bistrita-Narciselor-Viisoara, Galatii Bistritei, Beclean, Nasaud sau Singeorz-Bai), in timpul programului de lucru, acestea fiind preluate fara costuri.

Pentru informatii suplimentare, putem fi contactati pe adresa de email: bistrita@supercom.ro, la numarul de telefon: 0263.944 (Dipecerat), sau gratuit prin Tel Verde: 0800800268.

SPUNE-TI PAREREA