Urban Kulture Events, organizatorul concertului cu Goran Bregović de la Bistrița, oferă 50 de invitații persoanelor cu dizabilități. Reamintim că evenimentul are loc în data de 21 aprilie 2023, de la ora 19.00, la Tera Plast Arena.

Muzica ne unește pe toți! De la acest adevăr simplu pornim și noi și punem la dispoziție 50 de invitații pentru persoane cu dizabilități și însoțitorii acestora.

Dacă ai o dizabilitate și îți dorești să petreci alături de Goran Bregović la cel mai mare concert indoor organizat în Bistrița în 21 Aprilie, ia-ți și tu una dintre invitațiile gratuite!

Tot ce trebuie să faci e să ne trimiți o solicitare pe adresa de email contact@urbankulture.ro, o copie după cartea de identitate (pe baza acesteia se va face accesul), o copie după certificatul de încadrare în grad de handicap și copie după actul de identitate al însoțitorului.

Numărul de locuri fiind limitat, solicitările vor fi onorate în ordinea în care acestea vor fi primite, urmând ca solicitanții să primească confirmarea locurilor printr-un e-mail“, au transmis organizatorii.

SPUNE-TI PAREREA