Doi tineri de 19, respectiv 24 de ani, au fost verificați de jandarmi după ce o persoană a sunat la 112 și a anunțat că aceștia consumă droguri în fața unui magazin. Asupra lor au fost găsite mi multe hârtii în care era împachetată o substanță vegetală.

Jandarmii bistrițeni au intervenit în zona Andrei Mureșanu, unde doi tineri au fost surprinși în apropierea unui magazin în timp ce consumau substanțe susceptibile de a fi interzise!

Marți 11 aprilie 2023, ora 15.00 jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița au intervenit în urma unui apel la 112 prin care se anunța faptul că doi tineri consumă substanțe susceptibile de a fi interzise și manifestă un comportament suspect chiar în apropierea unui magazin de pe strada Andrei Mureșanu, din municipiul Bistrița. Jandarmii s-au deplasat imediat la locul solicitării, unde au trecut la identificarea persoanelor în cauză. Cei doi tineri au 24, respectiv 19 ani, iar în urma executării controlului corporal preventiv, asupra acestora au fost găsite mai multe hârtii împachetate în care se afla o substanță vegetală de culoare verde gălbui.
Pe numele acestora vor fi întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept (Legea nr.143/2000, art.4, alin.1).
Persoanele, documentele și substanța găsită asupra acestora urmează a fi predate polițiștilor, pentru continuarea cercetărilor“, se arată într-o informare a jandarmeriei.

SPUNE-TI PAREREA