O comună din Bistrița-Năsăud se mândrește cu una dintre cele mai moderne săli de sport din țară, dotată cu spațiu de joc, vestiar, spațiu tehnic și chiar cabinet medical.

Este vorba de o investiție de peste 1,5 milioane de euro, făcută în comuna Căianu Mic, prin Compania Naţională de Investiţii precum și cu ajutorul unei cofinanțări de la bugetul local.

Obiectivul, recepționat deja de administrația locală, dispune de o tribună cu 200 de locuri, grupuri sanitare, vestiare şi o suprafaţă de joc multisport – pentru baschet, handbal, tenis de câmp, volei, fotbal în sală. Sala are încălzire realizată prin pardoseală.

Inaugurarea oficială a sălii se va face după sărbătorile pascale, dar ea a putut fi deja vizitată. Unul dintre cei care au văzut sala așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate este deputatul PSD, Bogdan Ivan Gruia.

La Căianu Mic ducem sportul la cel mai înal nivel!
1,7 milioane de euro pentru una dintre cele mai mdoerne săli de sport din țară, care va găzdui meciuri de Handbal, Fotbal, Baschet, Tenis și Volei, pentru 200 de iubitori ai sportului. Mai mult decât atât, clădirea este super dotată și cuprinde vestiare pentru fete/băieți/antrenori, cabinet medical și spațiu tehnic.

Iar investițiile nu se opresc aici! Urmează construcția unui complex de recreere cu spațiu de joacă pentru copii, pistă de alergare, zonă smart, aparate pentru fitnes în aer liber, zonă pentru tenis de câmp și teren de fotbal în aer liber.
Nici nu ne mai miră de ce #CăianuMic este una dintre puținele comune din țară care și-a mărit numărul de locuitori. Asemenea conducerii județului nostru, echipa performanță condusă de prietenul meu, 𝐏𝐚𝐮𝐥 𝐒̦𝐭𝐢𝐫, Primarul comunei, face diferența! Îi mulțumesc lui 𝐏𝐚𝐮𝐥 pentru foarte buna colaborare și mă bucur că parteneriatul pe care îl avem împreună dă rezultate!
Dragi prieteni din Căianu Mic, continuăm munca!“, a scris Bogdan Ivan pe pagina sa de socializare.

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA