După o perioadă cu temperaturi de iarnă, vremea pare să și revină, după Florii. În această săptămănă, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.

În Bistrița-Năsăud, săptămâna începe cu vreme bună.

Vremea va fi în general frumoasă, în județ astfel, mizăm pe un cer variabil si condiții stabile. Se va mai încălzi uşor, astfel, valorile termice vor tinde spre normalul perioadei. Cu totul izolat, sunt posibile averse slabe, pur trecătoare, mai ales în zonele de munte.
Maximele vor atinge, în aceste condiții, valori în general intre 8°C in zonele submontane si 14°C, la podiş iar minimele de mâine dimineață vor scădea până la valori cuprinse între -2 in depresiuni şi 5°C in zonele joase.
La Bistrița, vremea va fi stabilă , caldă iar cerul, variabil. Vântul va sufla slab iar maxima zilei va atinge 14°C. Minima zilei de mâine va scădea spre 1°C.
Zi cu spor, tuturor!“, a transmis MeteoBN.

Potrivit prognozei meteo pentru următoarele două săptămâni, transmisă de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), de Paște, valorile estimate la nivelul întregii țări sunt între 14 până la 17-18 grade, inclusiv în Capitală, unde s-ar putea înregistra în jur de 14-15 grade. Așa cum arată prognoza estimativă pentru săptămâna 10-17 aprilie, ar putea exista un deficit de precipitații.

 

 

SPUNE-TI PAREREA