O femeie care conducea haotic pe o stradă din Bistrița a fost observată de polițiștii Biroului Rutier. Femeia a acroșat bordura care delimitează spațiul verde, fiind somată de polițiști să oprească. Ea a devenit agresivă cu forțele de ordine, așa că a fost imobilizată și dusă la sediul Poliției.

Azi-noapte, în cadrul acțiunilor preventive și de monitorizare a traficului rutier, polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic și au efectuat semnale de oprire unui autoturism care se deplasa haotic, pe Bulevardul Republicii din Bistrița.

La volan a fost identificată o femeie, de 43 de ani, din municipiu.În momentul în care a fost oprită, aceasta a acroșat, cu autoturismul, bordura de delimitare a spațiului verde.Întrucât manifesta un comportament agresiv, conducătoarea a fost imobilizată și condusă la sediul Poliției. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind 0, 96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, la spital, i-au fost recoltate probe biologice în vederea determinării alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autoturism sub influența alcoolui“, transmis IPJ BN.

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA