Un bărbat de 42 de ani din Coldău a ajuns la spital în stare critică, după ce a fost accidentat de tren, la kilometrul CFR 19+900 metri din localitate. Accidentul a avut loc miercuri seara.

Bărbatul a fost găsit de echipajele de prim ajutor inconștient, cu respirație. Victima a fost intubata și transportată la UPU SMURD Bistrița pentru continuarea îngrijirilor medicale de specialitate.

La fața locului au intervenit polițiștii Postului de Poliție Transporturi Beclean pe Someș care, în urma primelor verificări efectuate, au stabilit faptul că, la kilometrul CFR 19+900 metri, un bărbat, de 42 de ani, din Coldău care s-ar fi aflat în gabaritul căii ferate a fost accidentat de trenul Regio 10.508 care circula pe relația Cluj-Napoca- Bistrița. Bărbatul a fost preluat și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările în cauză sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul“, se arată într-o informare a IPJ BN.
Potrivit sursei citate, trenul a acumulat o întârziere de aproximativ 38 de minute.

Băbatul se află în stare critică, fiind internat în acest moment la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

„Starea bărbatului de 42 de ani din localitatea Coldău, victimă a accidentului de tren de aseară, care a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița cu traumatisme la nivel craniocerebral, toracic și abdominal, este foarte gravă.
Pacientul a fost supus unei intervenții chirurgicale și în prezent este internat în Secția ATI, fiind instabil hemodinamic și ventilat mecanic“, a informat purătorul de cuvânt al spitalului, Camelia Strungari.

SPUNE-TI PAREREA