O nouă parcare va fi amenajată la Bistrița, pe strada C.R. Vivu. Aceasta va avea 144 de locuri ce vor fi obținute prin reconfigurarea celor 90 deja existente. Spațiul va fi prevăzut cu iluminat public, va avea și un loc de joacă, iar pentru fiecare 5 locuri de parcare va fi plantat un copac.

O parcare nouă pe strada C.R. Vivu va avea 144 de locuri!
Consiliul Tehnico-Economic al Primăriei municipiului a avizat favorabil reconfigurarea parcării de pe strada C.R. Vivu care deservește blocurile 1, 2, 4 și 8.
Aici, de la 90 de locuri existente, se vor obține 144 de locuri de parcare la sol. Varianta supraetajată nu era dezirabilă în acest caz, urmând a se obține 150 de locuri de parcare, dar cu un cost suplimentar de cel puțin 3 milioane lei.
Perimetrul reamenajat va fi prevăzut cu iluminat public nou, va avea și un loc de joacă, iar pentru fiecare 5 locuri de parcare va fi plantat un copac, zona fiind împrejmuită și cu arbuști mici. Totodată, vor exista aici și 3 stații de încărcare a autovehiculelor electrice, dar și o insulă ecologică având 10 pubele îngropate.
Indicatorii tehnico-economici ai acestui proiect urmează să fie supuși aprobării Consiliului Local într-o viitoare ședință.
#SePoate“, a anunțat primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc.

SPUNE-TI PAREREA