Vreme este capricioasă în aceste zile în Bistrița-Năsăud. Perioadele de soare vor alterna cu fenomene și temperaturi de iarnă.

„Vremea se va ameliora treptat dar va fi în general schimbătoare şi se va răci accentuat astăzi, în județ, cu perioade de înnorare. Spre seară şi la începutul nopții vor cădea averse cu caracter hibernal, māzăriche, lapovițā şi ninsoare, insoțite de intensificări susținute ale vântului. Intensificări moderate de vânt se vor semnala pe tot parcursul intervalului, cu viteze de 50-55 km/h in zonele joase si peste 100 km/h la munte.

Temperaturile maxime, mult mai scăzute decât normalul perioadei, se vor încadra în general, între 2°C in zonele submontane si 5°C la podiş iar cele minime de mâine dimineată, vor coborî abrupt spre -6°C în depresiuni şi spre -3°C in zonele joase din vestul județului.
La Bistrița, vremea va fi schimbătoare si aici si se va răci accentuat. Dimineață mai sunt condiții de fulguieli apoi s si la inceputul nopții vor cădea averse de ninsoare, trecător viscolite iar maxima zilei nu va depăşi 4°C. Minima de mâine va scădea spre -4° C“, a transmis Meteo.BN

 

SPUNE-TI PAREREA