Mai este mai puțin de o lună până la cel mai așteptat eveniment al acestei primăveri, la Bistrița. Este vorba de un spectacol de zile mari, cu Goran Bregović și orchestra, care va avea loc pe data de 21 aprilie, de la ora 19.00, la Teraplast Arena.

Locurile în sală s-au ocupat rapid după ce biletele au fost puse în vânzare, la preț de presale. Ultimele bilete la preț avantajos pot fi achiziționate de pe IaBilet.ro.

BILETE AICI!

Goran Bregović alături de Wedding and Funeral Band vin pentru prima dată la Bistrița și promit un show plin de energie la Complexul Sportiv Polivalent din Unirea (Teraplast Arena).

În 21 Aprilie, Goran Bregović va oferi publicului un spectacol memorabil, în ritmurile balcanice care l-au consacrat. Timp de două ore, energia lui Goran și a bandului său vor face să vibreze fiecare suflet din public. Melodii celebre precum Bella Ciao, Kalashnikov sau Gas Gas vor răsuna, live, la Bistrița.

Nu mai e un secret că legendarul Goran Bregović a reuşit să demonstreze că muzica nu are limite în spaţiu şi timp, că toată lumea îl înţelege, indiferent de limba vorbită, şi că fascinaţia marginalului se poate converti într-o formă de artă.

În deschidere va cânta trupa ZMEI3, un grup muzical româno-german care a creat la Berlin un nou stil muzical: Rough Romanian Soul, care îmbină influențe de folk-jazz cu atitudine punk rock și cu un sound avangardist cu accente psihedelice. Muzica ZMEI3 spune povești despre oamenii și locurile pe care artiștii le-au lăsat în urmă, privite însă prin prisma noilor experiențe de la Berlin și a deschiderii totale către celelalte culturi.

Mai multe detalii găsiți pe pagina organziatorului, Urban Kulture Events!

SPUNE-TI PAREREA