O femeie de 35 de ani din Sângeorz-Băi a trecut prin clipe de groază, în această dimineață. Ea a fost înjunghiată de nouă ori, în zona gâtului, a toracelui și a mâinilor. Ca prin minune, femeia a scăpat cu viață și a ajuns la spital, fiind supusă unei intervenții chirurgicale.

La UPU din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița a fost adusă în această dimineață (28 martie 2023) o femeie în vârstă de 35 de ani din localitatea Sângeorz-Băi, prezentând 9 plăgi produse prin înjunghiere, în zona gâtului, a toracelui și a mâinilor.
La momentul prezentării în UPU, pacienta era în stare stabilă, conștientă și cooperantă.
Întrucât plăgile din zona gâtului și toracelui i-ar fi putut pune viața în pericol, pacienta a fost transferată în sala de operație, în acest moment fiind supusă unei intervenții chirurgicale de către medicul specialist în specialitatea chirurgie toracică“, se arată într-o informare a Spitlului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud.

Conform bistriteanul.ro, femeia a fost victima fostului soț care a înjunghiat-o, după care a fugit de la locul faptei. Acum este căutat de polițiști.

UPDATE : Conform unei informări SJUB, pacienta a ieșit de puțin timp din sala de operație și a fost transferată în Terapie Intensivă. Momentan este stabilă din punct de vedere hemodinamic și respirator, este atent monitorizată și beneficiază de tratament specific.

UPDATE 2: Bărbatul, cu care femeia se afla în proces de divorț, a fost găsit spânzurat într-un garaj.

Știre în curs de actualizare…

SPUNE-TI PAREREA