Un bărbat de 72 de ani din Silivașu de Câmpie și-a găsit sfârșitul aseară, în timp ce se deplasa cu o căruță. Atelajul hipo a fost lovit de o autoutilitară și, în urma impactului, bărbatul a decedat. Informația a fost transmisă în această dimineață de către IPJ BN.

„Aseară, 24 martie, polițiștii Serviciului Rutier și cei ai Secției 3 Poliție Rurală Lechința au intervenit pentru efectuarea de verificări în cazul unui accident rutier, produs pe Drumul Național 16, în localitatea Draga (Silivașu de Câmpie).

Din primele date, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 45 de ani, din județul Bihor, a acroșat un atelaj hipo cu care de deplasa un bărbat, de 72 de ani, din Silivașu de Câmpie. Din nefericire, accidentul s-a soldat cu decesul bărbatului de 72 de ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul“, se arată într-o informare a poliției.

SPUNE-TI PAREREA