Lucrările de infrastructură care se desfășoară în municipiul Bistrița ar putea afecta activitatea operatorului de salubritate, Supercom. În unele zone ale orașului pot apărea întârzieri în ceea ce privește ridicarea deșeurilor. Compania apelează la înțelegerea cetățenilor și îi roagă pe cei care locuiesc în zone unde nu se poate ajunge, momentan, în fața porții, să ducă gunoiul la drumul de acces.

Operatorul de salubritate Supercom apelează la înțelegerea cetățenilor din municipiul Bistrița, cu privire la eventualele întârzieri care apar în activitatea de colectare a deșeurilor, în contextul situației create de lucrările de infrastructură.

Beneficiarii sunt rugați, de asemenea, să amplaseze recipienții de colectare la drumul de acces, acolo unde operatorului nu îi este permis să ajungă în fața portii. În momentul în care lucrările de infrastructură vor fi finalizate, iar accesul va fi permis, activitatea va fi onorată așa cum este prevăzut.

Facem eforturi ca beneficiarii să se bucure de serviciile noastre, chiar și în situațiile care nu ne permit desfășurarea activității în condiții normale.

Asigurăm cetățenii de întreaga noastră disponibilitate și ori de câte ori este nevoie, îi rugăm să ne contacteze pe adresa de email: bistrita@supercom.ro, la numarul de telefon: 0263 239 552 (Dipecerat), sau gratuit prin Tel Verde: 0800800268“, a transmis Supercom într-un comunicat de presă.

SPUNE-TI PAREREA