Un caz tulburător de violență în familie a intrat în atenția polițiștilor din Bistrița. Aceștia au intervenit după ce un bărbat și-a bătut soția și a legat-o. Conform unui comunicat al poliției, bărbatul a supus-o la aceste tratamente barbare pentru a o face „să recunoască anumite aspecte“.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost reținut în data de 22 martie.
Acesta este acuzat dr infracțiunile de violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal. Totodată, au fost puse în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară la imobilele utilizate de către acesta.

„Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul și-ar fi agresat fizic soția, iar în urma unor discuții contradictorii ar fi lipsit-o de libertate în mod ilegal, legând-o, cu scopul de  o determina să recunoască anumite aspecte.

 

În urma perchezițiilor efectuate ieri, 22 martie, polițiștii au descoperit și ridicat bunuri care ar fi fost folosite la comiterea faptelor.

 

Față de bărbat, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale au dispus măsura reținerii pentru 24 ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale pentru documentarea întregii activități infracționale“, se arată într-un comunicat al poliției.

 

SPUNE-TI PAREREA