Municipiul Bistrța se alătură și în acest an demersului Earth Hour (Ora Pământului), prin care omenirea este încurajată să protejeze mediul și să folososească resursele cu chibzuință. Sâmbătă de la ora 20.30, bistrițenii sunt invitați la spectacolul gulguţelor cercetășești realizate de către „Cercetaşii bistriţeni”, în zona pietonală „Liviu Rebreanu”. Iluminatul public în această zonă și în clădirile primăriei va fi întrerupt, în același interval orar.

„În fiecare an, în ultima sâmbătă din luna martie, milioane de oameni, instituții și companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu– Earth Hour.
Municipiul Bistrița se alătură și în acest an comunității internaționale EARTH HOUR, invitându-vă alături de WWF România la o provocare inedită:
”De #OraPământului2023: opriți-vă din rutina zilnică și dăruiți o oră pentru Pământ în fiecare lună. O oră, în care alături de familie sau prieteni să faceți ceva care să aibă legătură cu protecția naturii: gătiți cu ingrediente locale, reînnoiți o bluza veche, reciclați, plantați un copac. Nu e mult, nu e greu, dar dacă ne adunăm cât mai mulți oameni cu conștiință ecologică trezită, avem o șansă să reparăm. Avem o șansă să oprim degradarea naturii și să o ajutăm să devină și mai rezilientă. Pentru bunăstarea noastră și pentru generațiile viitoare!
Împreună, putem transforma o singură Oră a Pământului în mii și milioane de acțiuni de impact pentru casa noastră comună!”
Vă invităm, așadar, sâmbătă de la ora 20.30, la spectacolul gulguţelor cercetășești realizate de către „Cercetaşii bistriţeni”, în zona pietonală „Liviu Rebreanu”. Iluminatul public în această și în clădirile primăriei va fi întrerupt, în același interval orar.
Susţineți campania prin gestul simplu de stingere a firmelor luminoase, a luminilor în locuinţele dumneavoastră, sâmbătă 25 martie 2022, în intervalul orar 20:30 – 21:30“, a transmis Primăria Bistrița.

SPUNE-TI PAREREA