Pasionații de modă nu ratează nici un sezon fără a face câteva achiziții promovate intensiv la show-urile de modă din fiecare an. Tendințele se schimbă mereu, apar modele, materiale și nuanțe noi pe radar, alte piese clasice sunt reinventate, totul pentru ca moda să primească un refresh. Primăvara, în general, ținutele devin mai proaspete, mai fluide, mai dinamice. Pastelurile sunt întotdeauna o opțiune perfectă pentru acest sezon, încălțămintea este confortabilă și decupată, accesoriile devin mai cool. Dar iată cu ce ne surprinde primăvara 2023! Am făcut o selecție a celor mai abordabile 3 tendințe propuse de designeri.

Pastelurile

Așa cum spuneam, începem cu cel mai iubit trend al sezonului – culorile pastel. Le putem numi clasicele primăverii. Nuanțe soft de lila, galben pai, baby blue, roz pudrat, toate sunt ca o declarație de dragoste și inocență. Poți alege ținutele complete într-un singur ton pastel, sau poți combina pastelurile între ele. Poartă o fustă midi într-un ton de bleu ciel cu o cămașă din mătase în galben pai, dacă vrei un ușor contrast cromatic. Și completează ținuta cu o pereche de pantofi stiletto într-o culoare neutră. Aici https://www.fashiondays.ro/g/femei-/incaltaminte-pantofi vei găsi o selecție amplă de modele de pantofi din care poți alege ce ți se potrivește. Iar multe branduri au și reduceri substanțiale.

Gențile sculpturale

Accesoriile sunt esențiale în ținute, mai ales acum, când totul trebuie expus cu stil. Dacă vrei o geantă care să nu treacă neobservată, alege un model sculptural. Primăvara aceasta se poartă gențile care sunt suficient de simple ca să meargă în orice ținută, dar au un design care iese, în același timp, în evidență. Dacă vrei să o poți purta la orice, alege una într-o nuanță de camel sau ivoar. Dacă îți dorești un strop de culoare, mergi pe un verde pal sau galben pai. Gențile structurale dau bine atât în ținute simple, de zi, cu jeans, un cardigan pastel și o pereche de sneakerși simpli pe care îi găsești la brandurile de sport de la Fashion Days, dar și în outfit-uri pentru ocazii speciale cu rochii pe corp, în tonuri uni și tocuri.

Denim

Acest material nu se demodează niciodată, indiferent de an sau de sezon. Însă trendul denim peste denim revine, iar primăvara aceasta este din nou momentul său. Tuxedo Canadian este trendul cel mai apreciat în moda de stradă. Vorbim aici despre ținuta alcătuită din jeanși și jachetă de denim. Însă combinațiile pot fi multiple, mai ales că avem la dispoziție o gamă variată de piese din acest material. Poți alege, de asemenea, o fustă de blugi lungă și un top din denim, sau un jeans scurt cu un sacou de blugi. Opțiunile sunt nelimitate, mai ales că merg cu orice tip de încălțăminte.

Combină după pofta inimii și bucură-te de primăvară!

SPUNE-TI PAREREA