Autospeciala de pompieri de la Stația de Pompieri Sângeorz-Băi s-a răsturnatat pe timpul deplasării la un incendiu izbucnit în localitatea Ilva Mică. Trei pompieri au fost răniți în urma accidentului.

La intervenția pentru care a fost solicitată
autospeciala au fost direcționate imediat alte resurse de la Secția de Pompieri Năsăud (echipaje de stingere și echipaj de descarcerare), precum si echipaje medicale SMURD și SAJ pentru acordarea asistentei medicale celor trei colegi.

„Din fericire, cei trei pompieri militari prezintă traumatisme minore și primesc asistență medicală la locul accidentului. Din datele pe care le avem, prezintă traumatisme și leziuni care nu le pun viața în pericol“, a transmis ISU BN.
La caz au intervenit polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Sângeorz Băi.

„Din primele date, o autospecială ce se deplasa la un incendiu semnalat în localitatea Ilva Mică a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

În urma accidentului, trei bărbați, de 34, 26 și 20 de ani, au fost răniți ușor, fiind transportați la spital.

Testarea cu aparatul etilotest a șoferului, de 34 de ani, a indicat faptul că acesta nu se afla sub influența alcoolului.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri, în cadrul unui dosar penal, urmând să fie stabilite cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutie“, se arată într-o informare a poliției. .

SPUNE-TI PAREREA