Vremea va fi închisă astăzi, în Bisrița-Năsăud, cu temperaturi care vor scădea abrupt față de intervalul precedent. Maxima va atinge doar 7°C, iar mâine dimineață vom avea brumă și îngheț la sol.

Vremea închisă din primele ore se va ameliora, progresiv, astăzi, în județ iar precipitațiile vor deveni izolate şi pur trecătoare, mai ales, în zonele de munte. În primele ore, însă, mai sunt posibile precipitații slabe, ninsori la deal si la munte si mixte în zonele joase dar în restrângere treptată, ca arie, astfel, pânā spre searā cerul se va degaja. Vântul va scādea şi el, treptat, în intensitate.
Temperaturile maxime, în scādere abruptă față de intervalul precedent, se vor încadra, în general, între 4°C si 8°C, iar minimele de mâine dimineață, in conditii de cer senin, vor deveni scăzute pentru perioada din calendar şi se vor opri la valori cuprinse între -6 in depresiuni şi -3°C la podiş.

La Bistrița, vremea se va ameliora si aici, astfel cerul va deveni variabil în orele după-amiezei iar vântul se va domoli pe parcursul zilei. Maxima va atinge 7°C dar minima zilei de mâine va scădea spre -3/-4°C, astfel vom avea brumă şi îngheț la sol.
Zi cu spor, tuturor!“, a transmis MeteoBN.

SPUNE-TI PAREREA