O amendă de 4000 de lei a fost aplicată de jandarmi unui transportator de lemn care avea o cantitate mai mare decât cea declarată în acte. Materialul lemnos transportat în plus a fost confiscat.
„Peste 3 mc de material lemnos au fost depistate de către jandarmi, în plus față de cantitatea trecută în documentele unui transportator. Fapta a fost constatată pe timpul unei acțiuni specifice organizate pe linie silvică, în cursul zilei de marți, 14 martie a.c.
Un autocamion transporta material lemnos, rotund, de esență rășinos, fără a fi respectate prevederile legale în vigoare, iar în urma inventarierii efectuate de către lucrătorii silvici, a rezultat faptul că exista o cantitate de 3,29 mc de material lemnos, peste cantitatea înscrisă în aviz și un număr mai mare de bucăți, decât era prevăzut în documente.
Au fost aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare de 4.000 de lei și s-a dispus confiscarea materialului lemnos transportat în plus (3,29 mc)“, se arată într-un comunicat de presă al jandarmeriei.

SPUNE-TI PAREREA