Mijlocul lui martie aduce zile capricioase din punct de vedere a condițiilor meteo. După ce azi am avut temeraturi plăcute și soare, vremea urmează să devină mohorâtă, iar temperaturile vor fi în scădere.

Vremea va deveni în general închisă, în județ, cu vânt slab in zonele joase dar cu unele intensificări la munte, unde, temporar, va fi tare. Spre seară, dinspre vestul teritorului, aria de precipitații va fi în extindere. Va ploua, la început, apoi în zonele montane ṣi submontane, vor predomina ninsorile in timp ce până joi dimineată, precipitații mixte slabe sunt posibile si in zonele joase de relief.
Temperaturile maxime, in scădere fatā de intervalul precedent, se vor încadra în general, între 8°C in zonele submontane si 12/13°C la podiş iar cele minime de mâine dimineată, vor coborî spre 0°C în depresiuni şi spre 3°C in zonele joase din vestul județului.
La Bistrița, vremea va deveni în general inchisă. Spre seară va ploua apoi in noaptea de miercuri spre joi sunt posibile precipitații mixte slabe. Maxima va atinge 12°C iar minima de mâine va scădea spre 2°C“, a transmis MeteoBN.

SPUNE-TI PAREREA