Două femei din Bistrița-Năsăud au ajuns, în acest final de săptămână, la frumoasa vârstă de 100 de ani. Este vorba de Raveca Flama din orașul Năsăud și Ana Șerban din comuna Spermezeu.

Cele două vârstnice care au atins centenarul au avut parte de aniversări emoționate, în prezența autorităților publice care nu au considerat că zilele lor de naștere sunt evenimente importante pentru comunitățile în care trăiesc.

Ziua de ieri ne-a adus bucuria de a sărbători o altă năsăudeancă ce a atins venerabila vârstă de 100 de ani.
Este vorba de doamna Flama Raveca, din cartierului năsăudean Lușca. Doamna Raveca ne-a primit în casa dânsei, cu bucurie, ca o adevărată gazdă, să închinăm de „Doamne – ajută!” și să stăm la o poveste, alături de familie și preotul Crin-Triandafil Theodorescu.
Administrația năsăudeană vă urează un sincer „La mulți ani!”, să ne trăiți sănătoasă și să aveți parte de multe bucurii alături de frumoasa familie“, a transmis primarul orașului Năsăud, Dorin Vlașin, care a vizita-o pe doamna Raveca de ziua ei.

Șerban Ana din Spermezeu a primit felicitările primarului comunei, dar și suma de 5000 de lei. Numeroși oameni au venit la ziua ei pe care au celebrat-o ca pe o adevărată sărbătoare.

Astăzi, 10 Martie 2023 o sărbătorim pe doamna Șerban Ana din localitatea Spermezeu, care a împlinit frumoasa vârstă de 100 de ani.
Împreună cu domnul Subprefect Ioan Zăgrean, domnul viceprimar Vidican Alexandru și colegii din cadrul Primăriei Comunei Spermezeu am mers la doamna Șerban acasă pentru a o sărbători așa cum se cuvine și să îi cântăm un sincer și călduros “La mulți ani”.
De asemenea, începând cu anul 2023 Consiliul Local al Comunei Spermezeu va acorda un stimulent în valoare de 5.000 de lei, tuturor persoanelor care împlinesc frumoasa vârstă de 100 de ani. Acesta fiind un gest de apreciere atât pentru persoanele sărbătorite cât și față de membrii familiei care îi au în grijă.
Îi dorim un sincer “La mulți ani”, multă sănătate, pace sufletească și multe binecuvântări!“, a transmis primarul Sorin Hognogi.

SPUNE-TI PAREREA