Soho Music Hall continuă seria de concerte, în acest weekend, cu trei trupe antrenante! Vor deschide seara bistrițenii și orădenii de la Punkarta și Frații Jdieri, după care va zgudui scena Implant pentru Refuz. Bilete găsiți pe ambilet.ro.

Călătoria Implant Pentru Refuz începe în anul 1995, când formația se evidențiază prin sunetul specific și mesajul direct, profund ancorat în realitate.
Până în prezent, IPR a lansat 9 albume, fiecare reprezentând o treaptă evolutivă prin care formația a trecut de-a lungul timpului. Fiecare reușită, dar și fiecare eșec, reprezintă o piatră de fundație pentru următoarele albume. Cu un sound atât sensibil, dar și plin de energie, Implant Pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane românești.

Punkarta își are originile în Bistrița, fiind o trupă de rock-rapp născută în anul 2018. Formația adună doi MC cunoscuți în lumea hip hopului de peste 10 ani, un toboșar obsedat de gălăgie încă din copilărie, bassistul care de mic s-a apucat să slap the bass și chitaristul trupei, responsabil cu ordinea și disciplina.

FRAȚII JDiERI este o formație de rock care își are originile în Oradea, începând din 2015, și care combină genuri precum Hard Rock, Blues Rock, Indie Rock, și le transpunându-le într-un nou concep: Transylvanian Jdier Rock.

SPUNE-TI PAREREA