Foto: arhivă

Polițiștii de la Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud s-au asigurat că șoferii se bucură de o circulație sigură, acționând în mod activ în week-end.

Polițiștii doresc să prevină tragediile rutiere și să asigure siguranța celor care se află în trafic. Pentru aceasta, au acționat în vederea depistării persoanelor care încalcă regulile de circulație și conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive. Acestea constituie acte foarte grave și periculoase pentru comunitate.

În cadrul acțiunilor lansate, au fost efectuate verificări riguroase în trafic, fiind oprite pentru control 400 de autovehicule și legitimate aproape 500 de persoane. Ca rezultat, s-au aplicat peste 350 de sancțiuni în valoare totală de 119.000 lei atât pentru problema regimului rutier, cât și pentru alte încălcări ale actelor normative.
Pentru a împiedica și a combate consumul de droguri, poliția municipiului Bistrița a efectuat aproape 180 de testări cu etilotest și drugtest și a controlat interiorul unor localuri publice.
Aceste măsuri sunt implementate pentru a combate infracțiunile și pentru a spori gradul de siguranță publică și fluxul rutier.

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA