Pentru unele femei, 8 Martie nu mai este despre flori și gesturi primite din partea bărbaților. O nouă tendință se conturează în rândul femeilor și aceasta se referă la dorința lor de a fi… singure și relaxate!

În ultimii ani, tot mai multe femeie vor să iasă din rutină și să-și ofere, de 8 Martie, câteva zile de vacanță. Ele vor să călătorească singure spre destinații precum Costa Rica sau Roma, dorind libertate și flexibilitate. În acest sens, există hoteluri special create pentru doamne, care oferă experiențe spirituale și terapeutice.

Tarifele pentru o astfel de experiență turistică încep de la 450 de euro și ajung pana la 2.700 de euro pentru un sejur de 10 zile, biletul de avion fiind suplimentar.
Această tendință se datorează și tinerilor angajați din corporații care preferă să le ofere mamelor cadouri sub forma unei vacanțe de 8 Martie. Italia sau Franța sunt unele dintre cele mai apreciate destinații.

Turismul de tip „solo trip“ a devenit extrem de popular în anii pandemiei, când oamenii și-au dorit să exploreze singuri și să se descopere pe sine. Această experiență îi poate ajuta să dobândească cunoștințe noi, să se bucure de experienț unice și să-și îmbunatățeasca stima de sine. Specialistii spun ca acest trend va exploda în anul 2023.

Am observat că anul acesta tot mai multe doamne și-au dorit să călătorească singure de Ziua Femeii. Putem spune că avem, la acest capitol, o creștere cu aproximativ 20% față de anul trecut. O astfel de călătorie construiește caracterul și este și o modalitate fantastică de a-ți face noi prieteni. Pentru cele care încearca o astfel de experiență pentru prima dată, recomandarea noastră este să călătoreasca în cadrul unui grup turistic restrâns„, a declarat Anca Drugan, CEO la Nordis Travel.

 

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA