Seria de concerte organziate la Soho Music Hall continuă sâmbătă, 4 martie, cu formația Timpuri Noi. Trupa, înființată în 1983 la București, își intitulează concertul „Concert aniversar-Copilu’ a crescut. Are 30 de ani“ și sunt invitați toți cei care au crescut în spiritul vremurilor anilor ’80-’90. Evenimentul începe la ora 20.00, iar biletul costă 70 de lei și se poate cumpăra online sau la intrare.

 

I-am făcut vinil, casetă, poster și tricouri. Pe 11 martie îi facem și petrecere cu formație vocal-instrumentală! Da, unii vă aduceți aminte cum a fost acum 30 de ani, alții ați crescut cu povești despre albumul ăsta! Luați-vă burta, chelia, copiii, prietenii din adolescența de atunci sau colegii de școală de acum și veniți la concertul nostru!„, au transmis organizatorii.

De la înființare până în 1991, Timpuri Noi a fost ceea ce se numește o trupă underground, în special datorită versurilor și subiectelor abordate în piese, considerate subversive de către regimul comunist. Trupa era interzisă la radio și tv, iar cluburile care îi găzduiau riscau să fie închise, după cum spunea Dan Iliescu într-un interviu radio în 1997.

 

SPUNE-TI PAREREA